SomSardana 12 | Infosardana 1619

SomSardana

BUTLLETÍ SETMANAL

Del 08 de juliol al 14 de juliol de 2024

ESDEVENIMENTS IMPORTANTS
20 JULIOL
65è Concurs de colles sardanistes - COPA CATALUNYA
6 AGOST
Festival Amb So de Cobla
5 OCTUBRE
Trobada d'Escoles de Cobla
16 NOVEMBRE
Premis Capital de la Sardana
8
Notícies
7
Concerts
13
Aplecs
202
Ballades

2024/25: Nou curs amb El País a l’Escola (+)

12 DE JULIOL DE 2024 El projecte de SomSardana que porta la sardana a l’escola

Hi haurà una nova edició d ‘El país a l’escola’ pel curs 2024-25. Aquest projecte és una aposta de SomSardana per treballar la sardana a l’aula i ballar-la a plaça. La ...(+)


Celebració dels quinze anys de la colla sardanista Xalem
11 DE JULIOL DE 2024

La colla sardanista de competició lleidatana ‘Xalem’ celebrarà els quinze anys de la seva formació el proper 20 de juliol. Ho farà en el marc del 33è aplec de la sardana de Bellvís, a dos quarts de vuit del vespre, amb la Cobla Maricel. La colla lila i blanca, van debutar al concurs d’Agramunt en el campionat de les terres de Lleida, l’... (+)

Tribut a Manresa, des d’Olot
10 DE JULIOL DE 2024 Un sentit homenatge a les ciutats que vetllen per la promoció de la sardana

Des de fa anys, l’Agrupació Sardanista Olot, té el costum d’organitzar un acte de tribut a les poblacions que ostenten la Capitalitat de la Sardana en reconeixement a la tasca que fan a favor de la sardana i la música per a cobla. Es tracta, com manifesta el seu president l’ Ignasi Riera i Blanch, d’un gest modest i emotiu que es fa totalment deslligat de q... (+)

El 20 de juliol, Ceret acull la Copa Catalunya de la sardana esportiva
10 DE JULIOL DE 2024

La cobla i la sardana ompliran tres dies la vila de Ceret, gràcies a l’Associació Foment de la Sardana de Ceret. La 66a Festa de la Sardana arriba del 19 al 21 de juliol a la capital del Vallespir, a la Catalunya Nord que acull la 4a edició de la Copa Catalunya de Sardana Esportiva, l’únic concurs de sardana esportiva que funciona per eliminatòria directa.... (+)

El veritable sentit de fer música a l’escola
10 DE JULIOL DE 2024 Maria Antònia Pujol i Subirà recull el Premi a Trajectòria Professional de l’AEMCAT de manera virtual

La guardonada Maria Antònia Pujol i Subirà pels Premis d’Educació Musical de l’AEMCAT no va poder ser present a La Ràpita per un compromís laboral dels que més li agraden, tocava sardanes a Palau-Solità i Plegamans amb la cobla Ciutat de Granollers de la que és titular d’instrumentista de tenora. Tot i això, la docent ber... (+)

‘Sota les estrelles’ és la nova sardana de Jordi Molina per celebrar 80 anys d’aplec manlleuenc
9 DE JULIOL DE 2024 Aquest aniversari coincideix amb els 25 anys de Manlleu, Ciutat Pubilla

El proper divendres 12 de juliol l’Aplec de la Sardana de Manlleu celebra 80 anys d’història organitzat dins el cicle de ballades d’estiu per l’Agrupació Sardanista Manlleuenca. Serà als Jardins de Can Puget a partir de les nou del vespre amb les cobles La Principal del Llobregat i Marinada. 'Manlleu, Ciutat Pubilla' del compositor Miquel Subirats Torras, ... (+)