Noticia
actualitat recull de premsa

Nova tarda de ball a la Casa de la Sardana

21 D'OCTUBRE DE 2024

Pasdobles, boleros, cúmbies, valsos i altres balls de tota mena i per a tots els gustos i també alguna sardana sonaran el pròxim dimecres 30 d’octubre a l’espai Jesús Ventura de la Casa de la Sardana. Com ja va fer l’any passat, en Raimon músic serà l’encarregat de fer les delícies del públic oferint una tanda de ballables a partir de les 7 del vespre, una vetllada que l’organització endolcirà amb castanyes i moscatell per a tots aquells que s’hi atansin per ballar i gaudir del repertori d’aquest músic veí de Puig-Reig.


Raimon músic és el nom artístic de Ramon Maria Rosell Candàliga, contrabaixista i locutor de ràdio. Actualment, combina la seva feina a l’Ajuntament de Puig-Reig amb la interpretació del contrabaix a la cobla Principal de Berga i amb les múltiples sessions de ball de petit format en moltes localitats que any rere any el contracten per festes majors i diades especials on el ball no pot faltar.


Alumne de Josep Pons, va estudiar al Conservatori de Música de Manresa i després al Conservatori Superior de Música de Terrassa, on va cursar piano, harmonia i contrabaix. També va ser un dels fundadors de l'emissora municipal Ràdio Puig-reig on diversos anys ha presentat i dirigit el programa Les sardanes a Ràdio Puig-reig.

footer