Qui som

QUI SOM

Som Sardana és el paraigua sota el qual treballa la Confederació Sardanista de Catalunya nascuda el 2014 arrel de la transformació de la Federació Sardanista de Catalunya, amb la finalitat d’aglutinar totes les federacions de Catalunya i totes les organitzacions del sector sardanista.

La seva principal missió és la d’agrupar, representar, prestar serveis i difondre la totalitat de l’activitat sardanista a Catalunya, així com els Països Catalans. Entre d’altres finalitats, la Confederació Sardanista de Catalunya, destaca per dur a terme de forma directe els projectes sardanistes d’abast nacional:
         - Concurs La Sardana de l’Any
         - Capital de la Sardana

Es crea per difondre el fet sardanista envers la societat en general, incloses la utilització de les noves tecnologies de comunicació i la difusió internacional, defensant en tot moment el dret dels compositors, intèrprets musicals, dansaires i autors literaris.

La Confederació Sardanista de Catalunya la condueix una junta directiva formada per President, Vicepresident, Secretari i Tresorer i coordinadors de cada àrea (Ensenyament, Comunicació, Entitats i Activitats).

footer