Membres

MEMBRES

Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Estament de segon grau que promou la sardana a les terres de ponent, coordinant diferents sectors com els aplecs, els concursos de Sardana esportiva, l’ensenyament escolar i els informadors sardanistes.

Visita el lloc web
Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya

Institució federativa fundada el 1958 que agrupa les colles de sardana esportiva del país i principalment s’encarrega d’organitzar i coordinar tots els campionats.

Visita el lloc web
Federació de Cobles de Catalunya

Unió federativa de bona part de les cobles del país, que treballen unides per promoure la música de la sardana i la sonoritat de la cobla així com defensen els interessos dels seus intèrprets.

Consulta les cobles Confederades
Associació de Compositors de Música per a cobla

Entitat de primer nivell que agrupa els compositors de sardanes i de música de cobla per tal de defensar els seus interessos i alhora dignificar i promoure la composició per a cobla i en especial, la sardana.

Associació d’Informadors Sardanistes de Catalunya

Entitat associativa de primer nivell que reuneix totes aquelles persones que des d’un àmbit sardanista, realitzen tasques informatives i de comunicació envers la sardana i la cobla.

Unió d’Aplecs Sardanistes de Catalunya

Les quatre federacions territorials d’aplecs de la sardana es coordinen i promouen des d’un àmbit general gràcies a aquest ens federatiu que engloba tots els aplecs del país.

Agrupació d’Aplecs Sardanistes de les Comarques Gironines

Federació que agrupa, promou i coordina la vintena d’aplecs de la sardana de les comarques gironines.

Federació d’Aplecs Sardanistes de les Comarques Meridionals

Federació que agrupa, promou i coordina els diferents aplecs de la sardana de les comarques meridionals de Catalunya, que comprèn les comarques de la demarcació de Tarragona.

Vista el lloc web
Comissió d’Aplecs Sardanistes de les Comarques Barcelonines

Federació que agrupa, promou i coordina la setantena d’aplecs de la sardana que se celebren a Barcelona i les seves comarques.

Fundació Universal de la Sardana

Aquesta fundació vol ser una eina de cerca de finançament per a projectes sardanistes, principalment els d’ensenyament i aprenentatge de la sardana i la música per a cobla.

Vista el lloc web
footer